A space for introductions, questions, and updates from the Relevant Team New to Relevant? Check out [this guide](https://relevant.community/general/post/5f442f65800055001716f84f).
25347 Members
See All
We'll be adding more communities soon!
© 2020 Relevant Protocols Inc.
A space for introductions, questions, and updates from the Relevant Team New to Relevant? Check out [this guide](https://relevant.community/general/post/5f442f65800055001716f84f).
25347 Members
See All
We'll be adding more communities soon!
© 2020 Relevant Protocols Inc.
0
1.6
Hello Relevant Community Help me out here, i am facing 2 issues. 1) I am not able to see community members. Let me Explain you better, when ever i used to see community members list it showed all of the profiles, but now it shows 'Sorry, No community members 😶' . Is this some kind of bug or issue that happens with others too or just me? 2) i cant load an external link. If i open any Relevant posts link it wont open up. It would just show a reloading icon and when i click on it, it shows a message (JSON Parse Error: Unrecognised Token '
0
1.6
Hello Relevant Community Help me out here, i am facing 2 issues. 1) I am not able to see community members. Let me Explain you better, when ever i used to see community members list it showed all of the profiles, but now it shows 'Sorry, No community members 😶' . Is this some kind of bug or issue that happens with others too or just me? 2) i cant load an external link. If i open any Relevant posts link it wont open up. It would just show a reloading icon and when i click on it, it shows a message (JSON Parse Error: Unrecognised Token '
About some days, I am facing some trouble too to using relevant
About some days, I am facing some trouble too to using relevant
I think its not a bug. Cauz no one reported it before and i also do not see this kind of situation may be its fault of your cell phone or something. And update your app to the latest version if you are using the older version. I hope it may help you.
I think its not a bug. Cauz no one reported it before and i also do not see this kind of situation may be its fault of your cell phone or something. And update your app to the latest version if you are using the older version. I hope it may help you.
Hey, i too thought it was my phone that was causing the error but i tried in my other devices but it showing the same issue. I used my friends cellular device too and found out his id was working fine where as my id was still facing all these issues. I guess only [@slava](/user/profile/slava) and [@Relevant](/user/profile/Relevant) could help me
Hey, i too thought it was my phone that was causing the error but i tried in my other devices but it showing the same issue. I used my friends cellular device too and found out his id was working fine where as my id was still facing all these issues. I guess only [@slava](/user/profile/slava) and [@Relevant](/user/profile/Relevant) could help me
I think its not a bug. Cauz no one reported it before and i also do not see this kind of situation may be its fault of your cell phone or something. And update your app to the latest version if you are using the older version. I hope it may help you.
I think its not a bug. Cauz no one reported it before and i also do not see this kind of situation may be its fault of your cell phone or something. And update your app to the latest version if you are using the older version. I hope it may help you.
Hey thankyou for your help, but it is already updated to the latest version. After that only i am facing this issue.
Hey thankyou for your help, but it is already updated to the latest version. After that only i am facing this issue.
Some low-ranking comments may have been hidden.
Show hidden comments
Some low-ranking comments may have been hidden.
Show hidden comments